Flyttstädning i Nybro och Kalmar

Vi flyttstädar åt dig i Nybro och Kalmar och många andra delar av regionen. 

Boka din flyttstädning, töm bostaden och lämna över din före detta bostad till oss för städning och fönsterputsning.

Vi utför givetvis alla moment som ska ingå i en flyttstädning. När vi är klara kan du med gott samvete lämna över till den nya ägaren/hyresgästen.flyttstädning i Nybro och Kalmar

Du får alltid ett fast pris på din flyttstädning i Nybro och Kalmar. Uppge antalet kvadratmeter inklusive biytor vid bokningen så får du priset direkt. 

Våra kunder städar oftast sina förråd och garage själva men vill du att vi gör det så fixar vi självklart det. Tala bara om det och uppge antalet kvadratmeter vid bokningen.

Bokning av Flyttstädning i Nybro och Kalmar

Boka din flyttstädning i god tid. Eftersom de flesta flyttar vid månadsskiftet är det också där det kan bli ont om tider.  Självklart är det större chans att vi kan ta ditt uppdrag om du hör av dig i god tid.

Vi på Städ och Fönsterservice har alltid garanti på våra jobb. Vi garanterar att du aldrig behöver justera efter oss. Skulle det mot förmodan vara något vi missat åtgärdar vi det snarast, senast inom 2 arbetsdagar. Du kan därför tryggt lämna över flyttstädningen i våra händer.

Följande görs INTE inom ramen för Flyttstädningen

Vi drar inte fram kylen och frysen. Drar du själv fram dem städar vi naturligtvis bakom. Vattenlås, speciellt äldre, tenderar att gå sönder och därför har vi valt att inte utföra detta moment. Detta gäller samtliga vattenlås i bostaden men alla golvbrunnarna rengörs. 

Tejp och klister i större omfattning efter till exempel heltäckningsmatta, tejp eller klistermärken på skåpluckor, kylskåp eller dörrar avlägsnas inte i flyttstädningen. Diskutera gärna med oss för en eventuell lösning.

I större omfattning är när det är mer än någon enstaka tejpbit eller klister vid enstaka ställen.

Klicka Här för att komma till våra kontaktuppgifter!

 

Flyttstädning Checklista

Följande moment utförs i alla rum: Fönster putsas på alla sidor, element, dörrar inklusive karm, golv och lister, skåp, garderober, backar och hyllor, eluttag, strömbrytare samt väggar och tak (torrstädas).

Kök: spis (även utrymmet bakom), ugn, plåtar, galler, fläkt, kyl och frys rengörs (kyl och frys måste vara avstängda och avfrostade innan vi kommer), köksluckor och inredning städas invändigt och utvändigt, lampor/lysrör.

Badrum: tvättställ , kranar, badkar (även under), dusch, golv, golvbrunn, kakel, toalett, badrumsskåp, ventiler och lampor/lysrör.

Inglasad balkong: fönsterputsning och rengöring av golv, OBS denna ingår inte i bostadens ordinarie M2 och skall anges separat.