Golvvård i Nybro och Kalmar

För er som önskar ett nytt liv och frsähhet på era golv så utför vi golvvård i Nybro och Kalmar. Ett rent, polerat golv förstärker inte bara det övergripande utseendet på ditt hem, eller arbetsplats utan det eliminerar också bakterier och allergener.

Välj rätt golvvård för dina behov

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för alla typer av golvvård i Nybro och Kalmar. Från att polera och försegla linoleummattor till att skura sten- och trägolv med maskin och därefter såpa eller olja dem. Kort sagt vi har en lösning för de flesta underlag. Givetvis har vi även möjlighet till matt-tvätt för både större och mindre heltäckningsmattor.

Golvvård är ett mycket kostnadseffektivt sätt att få fina och fräscha golv. Den stora fördelen är att även om din matta tycks sliten, smutsig och ful så går det i många fall att få den i väldigt gott skick igen. Givetvis är det många faktorer som spelar in bland annat material och ålder. I väldigt många fall kan vi återställa ditt golv med mycket tillfredställande resultat.

Golvvård är ju självklart en del av begreppet städning men är en lite mer specialiserad del av städning. Är du ute efter en vanlig veckostädning av dina golv kan du läsa mer här. Vi utför alla typer av städning både i hemmet och på arbetsplatsen.

Kom igång med en kostnadsfri offert idag

Vi erbjuder kostnadsfria offerter på alla former av golvvård i Nybro och Kalmar för att säkerställa att du vet vad du får innan du bestämmer dig. På så sätt kan du känna dig trygg med din investering som garanterat är mycket blygsam i jämförelse med att byta dina golv.

Här kan du ett exempel på ett nysåpat trägolv, givetvis utfört av oss.

Kontakta oss för att boka in en tid för din kostnadsfria bedömning!

 

Golvvård i Nybro och Kalmar