Professionell Golvvård

Få nytt liv i dina mattor och golv med vår golvvård i Nybro och Kalmar och närliggande områden.

Ett rent, polerat golv eller skurad matta förstärker inte bara det övergripande utseendet på ditt hem, eller arbetsplats, dessutom eliminerar det också bakterier och allergener.

Golvvård i Nybro och KalmarFaktiskt är priset att nyttja våra golvvårdstjänster en bråkdel av vad det kostar att byta ut mattan eller golvet.

Välj rätt golvvård för dina behov

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för dina golv. Från att polera och försegla linoleummattor till att skura sten- och trägolv med maskin och därefter såpa eller olja dem. Kort sagt har v en lösning för de flesta underlag. Givetvis har vi även möjlighet till matt-tvätt för både större och mindre heltäckningsmattor.

Detta är ett mycket kostnadseffektivt sätt att få fina och fräscha golv. Den stora fördelen är att även om din matta tycks sliten, smutsig och ful så går det i många fall att få den i väldigt gott skick igen. Givetvis är det många faktorer som spelar in bland annat material och ålder. Men i väldigt många fall kan vi återställa ditt golv med mycket tillfredställande resultat.

Golvvård är ju självklart en del av begreppet städning men är en lite mer specialiserad del av städningen. Önskar du endast en vanlig översyn av dina golv rekommenderar vi en vanlig Veckostädning. Vi utför alla typer av städning både i hemmet och på arbetsplatsen.

Kontakta Oss För Offert på Golvvård

Vi erbjuder kostnadsfria offerter på alla former av golvvård i Nybro och Kalmar. Då får vi en möjlighet att se ytan för att se så att den går att få fin igen. Som ett resultat av detta behöver du inte lägga pengar på nåt i onödan. På så sätt kan du känna dig trygg med din investering som garanterat är mycket blygsam i jämförelse med att byta dina golv.

Här kan du ett exempel på ett nysåpat trägolv, givetvis utfört av oss.

Kontakta oss för att boka in en tid för din kostnadsfria bedömning!