Flyttstädning

Flyttstädning där allt ingår till ett fast pris. Du tömmer din bostad och lämnar över den till oss för städ och fönsterputsning. Vi städar allt som ska ingå i en flyttstädning. När vi är klara är den redo att lämnas över till den nya ägaren/hyresgästen.Garanti flyttstädning

Du får alltid ett fast pris. Det enda du behöver göra är att uppge antalet kvadratmeter på bostaden inklusive biytor. Garage, förråd och liknande brukar vi rekommendera att du städar själv då det inte brukar vara lönsamt för kunden att vi gör det. Tycker du att det är värt de extra pengarna gör vi det naturligtvis.

Bokning av Flyttstädning

De flesta flyttar sker i månadsskiften och därför är det viktigt att boka din flyttstädning så tidigt som möjligt. Ju tidigare du bokar desto lättare är det både för dig och oss att kunna planera.Det är alltid garanti på våra jobb och du kommer aldrig behöva åka och justera efter oss. Skulle det mot förmodan vara något åtgärdar vi det snarast, dock senast inom 2 arbetsdagar. På detta sätt kan du tryggt lämna över flyttstädningen i våra händer.

Flyttstädning Checklista

Detta utförs i alla rum: Fönster putsas på alla sidor, element, dörrar inklusive karm, golv och lister, skåp, garderober, backar och hyllor, eluttag, strömbrytare samt väggar och tak (torrstädas).

Kök: spis (även utrymmet bakom), ugn, plåtar, galler, fläkt, kyl och frys rengörs (kyl och frys måste vara avstängda och avfrostade innan vi kommer), köksluckor och inredning städas invändigt och utvändigt, lampor/lysrör.

Badrum: tvättställ , kranar, badkar (även under), dusch, golv, golvbrunn, kakel, toalett, badrumsskåp, ventiler och lampor/lysrör.

Inglasad balkong: fönsterputsning och rengöring av golv, OBS denna ingår inte i bostadens ordinarie M2 och skall anges separat.

Följande görs INTE

Vi drar inte fram kyl/frys. Om beställaren själv drar fram dem städar vi bakom. Vi plockar inte heller isär vattenlås för rensning. Tejp/klister efter till exempel heltäckningsmatta, tejp eller klistermärken på skåpluckor, kylskåp eller dörrar avlägsnas inte inom ramen för flyttstädningen. Diskutera gärna med oss för en eventuell lösning.

Klicka Här för att komma till våra kontaktuppgifter!