Städning

Städ och Fönsterservice utför alla typer av städning åt både privatpersoner och företag. Vi är alltid flexibla och har som mål att vi tillsammans ska hitta bästa lösningen för dig som kund.

Städning innefattar många olika moment. Att hålla bostaden eller arbetsplatsen ren och fräsch kan kräva mycket arbete.

Vi har alla olika uppfattning om vad som är roligt att göra. Många har inte tid, vill inte eller, av olika anledningar, kan inte städa. Vi finns för alla de som väljer att inte städa själva.

Är du även intresserad av fönsterputsning kan du läsa mer Här.

Hemstäd

Vissa vill ha städning någon gång då och då medan andra vill ha städat varje vecka. Vi städar gärna hemma hos dig efter ett skräddarsytt upplägg som passar just dig.

Vi kommer alltid ut och tittar på ditt hem och presenterar därefter ett förslag på din städning som du får får titta på i lugn och ro och sedan godkänna eller ändra efter egna önskemål. Du väljer själv om du vill ha ett fast pris eller betala för löpande tid. De allra flesta väljer ett fast pris för att veta den exakta kostnaden varje månad.

Storstäd

En vanlig övergång från göra sin städning själv är att ta hjälp med en storstädning inför studenten eller jul. Vi har stor erfarenhet av denna typ av städning. Vi vet och även de flesta av våra kunder inser att det är väldigt olika vad som brukar städas vid dessa tillfällen. Det den ena kunden vill ha tycker nästa är helt onödigt. Därför kommer vi presentera ett basupplägg som vi utgår ifrån vid storstädningar. Detta för att göra det tydligare för Er som kunder. Naturligtvis går det alldeles utmärkt att lägga till moment som du önskar få utfört!

Basupplägg Storstäd

Sovrum: dörrkarm/dörrblad, garderober (utvändigt), väggar, golvlister, golv, dammning

Vardagsrum:  dörrkarm/dörrblad, golvlister, golv, dammning, soffa dammsugs, bord torkas

Kök: Köksluckor/lådor torkas utvändigt, ovansidan av överskåp, spis in- och utvändigt, fläkt, kyl/frys (utvändigt), kakel, diskbänk och kran, dörrkarm/dörrblad, golvlister, golv, dammning

Badrum/toalett: tvättställ, badkar (invändigt, utvändigt), dusch, toastol (in- och utvändigt), badrumskåp (utvändigt), spegel, väggar (avfläckning), handdukstork, dörrkarm/dörrblad, golv

Tvättstuga: tvättbänk/ho, tvättmaskin (utvändigt), torktumlare (utvändigt), torkskåp (utvändigt), dörrkarm/dörrblad, skåp (utvändigt), golvlister, golv

Byggstäd

Renoverat och behöver städning? Vi utför byggstäd efter konstens alla regler. Denna städning Oavsett om det rör sig om en renovering eller nybyggnation blir det byggdamm. Detta kräver medel med rätt kemisk sammansättning för att binda det och få ett rent och skinande resultat. Kontakta oss för offert.

Kontorsstäd

Kontorsstäd för att Ni ska ha en ren och fräsch miljö på arbetsplatsen. Precis som våra övriga tjänster jobbar vi med flexibilitet och vilja att hitta smidiga och effektiva lösningar för dig som kund. Kontakta oss för offert.

Vi utför även Flyttstädning, du kan läsa mer Här