Professionell Fönsterputsning

Fönsterputsning där dina fönster blir skinande rena oavsett om det är hemma hos dig eller på arbetsplatsen.

Vi utgår från Nybro och Kalmar men tar självklart uppdrag i hela regionen. Vi har kunder en bra bit norr om Borgholm och förbi Vissefjärda åt andra hållet. Kontakta oss gärna med din förfrågan.

Vi har mycket lång erfarenhet av fönsterputs och har sett och varit med om de flesta typer av fönster.

Självklart använder vi också professionellstädning och fönsterputsning i Nybro och Kalmar utrustning av högsta kvalitet vilket gör att vi alltid erbjuder vår Nöjd-Kund-Garanti. Detta innebär att om du mot förmodan skulle vara missnöjd kommer vi och fixar det. Sälvklart utan extra kostnad för dig.

Fönsterputsning Pris

Fönsterputningens pris beror på vilken typ av fönster du har och givetvis hur många fösnter det rör sig om. Du betalar per timma.

Oftast kan du få ett ungefärligt pris direkt på telefon. För att underlätta är det bra om du har svar på följande frågor:

  1. Hur många fönster?
  2. Vilken typ av fönster?
  3. Kan de delas? (tvåsidiga eller fyrsidiga)
  4. Öppnas de inåt, utåt eller vänds de runt?
  5. Är det spröjs eller är det hela rutor?
  6. Är det högt eller svåråtkomligt?

Fönsterputsning omfattas av RUT-avdraget

Fönsterputsning omfattas av RUT-avdraget vilket medför att 50% av din arbetskostnad dras av på priset. Vi sköter allt som har med rut-avdraget att göra vilket medför att avdraget redan är gjort när du får din faktura.

Om du bokat flyttstädning med oss ingår fönsterputsning i priset. Om du däremot bokat någon av våra andra städtjänser ingår det inte.