Jobba Hos Oss

Är du sugen på ett jobb där du hjälper människor, trivs med att göra det lilla extra och kan jobba fritt utan att någon kollar dig hela tiden? I så fall skulle du kunna trivas hos oss.

Vi tror på frihet och att individen själv står för drivkraften att göra ett riktigt bra jobb. Kolla under nästa rubrik om vi har någon ledig tjänst för tillfället!

jobba hos Städ och Fönsterservice

Lediga Tjänster

Är Du vår nästa städare?
Vår personal älskar att hjälpa stora som små med att få tid till annat. Du ansvarar för att varje enskilt städuppdrag hos våra kunder blir utfört med noggrannhet och kvalitet. Du har lätt att se när det behövs det lilla extra och har inga problem att ställa om ifall ditt schema skulle ändras.
Du kommer mestadels att jobba i Kalmar men en del kunder bor lite längre bort så B-körkort är ett krav. Att kunna tala svenska och läsa svenska är ett måste.

Vad kommer Du att jobba med?
Att jobba hos oss på Städ & Fönsterservice som städare innebär att du hjälper människor dagligen med städning. Vi städar hos både privatpersoner, företag och organisationer. Moment som du utför är hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd och viss fönsterputsning, Det vanligaste är att du arbetar ensam men ibland kan flera medarbetare jobba tillsammans i större projekt.

Varför ska Du jobba på Städ & Fönsterservice?
När du jobbar hos oss är det viktigt att du känner dig 100% trygg! Därför har vi självklart försäkringar och kollektivavtal via Kommunal. Du får en intern utbildning av vår erfarna personal som lär dig allt du behöver kunna inom städområdet. Du loggar dina arbetstider i din mobil på ett enkelt sätt så du slipper skicka in tidrapporter och andra tråkiga papper.

Vi på Städ & Fönsterservice älskar idrott vilket syns på vårt engagemang som partner till olika föreningar. Så en självklarhet är friskvårdsbidrag till dig som medarbetare.

Välkommen med din ansökan till info@stadochfonsterservice.se