Jobba Hos Oss

Är du sugen på ett jobb där du hjälper människor, trivs med att göra det lilla extra och kan jobba fritt utan att någon kollar dig hela tiden? I så fall skulle du kunna trivas hos oss.

Vi tror på frihet och att individen själv står för drivkraften att göra ett riktigt bra jobb. Kolla under nästa rubrik om vi har någon ledig tjänst för tillfället!

jobba hos Städ och Fönsterservice

Lediga Tjänster

Är Du vår nästa städare?
Vår personal älskar att hjälpa stora som små med att få tid till annat. Du ansvarar för att varje enskilt städuppdrag hos våra kunder blir utfört med noggrannhet och kvalitet. 

Om det ”det lilla extra” behövs är ska du ta ansvar för att kunden blir nöjd. Det är det som vi lever på! Har du dessutom inga problem att ställa om ifall ditt schema skulle ändras så är det ett stort plus.

Att kunna tala och läsa svenska är ett måste.

Vad kommer Du att jobba med?
Att jobba hos oss på Städ & Fönsterservice som städare innebär att du hjälper människor dagligen med städning. Vi städar hos privatpersoner, företag och organisationer.

Moment som du utför är hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd och viss fönsterputsning men annat kan också förekomma. Det vanligaste är att du arbetar ensam men ibland kan flera medarbetare jobba tillsammans i större projekt.

Varför ska Du jobba på Städ & Fönsterservice?
När du jobbar hos oss är det viktigt att du känner dig 100% trygg! Därför har vi självklart försäkringar och kollektivavtal via Kommunal. Du får en intern utbildning av vår erfarna personal i syfte att lära dig allt du behöver kunna inom städområdet. Du loggar dina arbetstider i din mobil på ett enkelt sätt så du slipper skicka in tidrapporter och andra tråkiga papper.

Städ & Fönsterservice älskar idrott vilket syns på vårt engagemang som partner till olika föreningar.

Vi tycker att din hälsa är viktig så friskvårdsbidrag till dig som medarbetare är en självklarhet.

Välkommen med din ansökan till info@stadochfonsterservice.se